dijous, 17 de novembre de 2016

CONCERT SOLIDARI. YES THE MUSIC! AMB LA MARATÓ DE TV3

Aquest any us proposem gaudir d’un concert molt especial: Yes The Music! es compromet amb la Marató de TV3 2016que enguany està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, destinant tots els beneficis del concert de Nadal d’aquest any a aquesta causa.
L’esdeveniment tindrà lloc al Teatre Mundial, el dia 6 de desembre de 2016 a 18h, a La Bisbal d’Empordà.
Ens motiva especialment, poder presentar la col·laboració d’en Pere Carré, persona a la que estem profundament agraïts que ens hagi donat el seu testimoni ja que mostra com n’és de possible conjugar l’estimació a la música amb la realitat de l’ictus, que enguany és la problemàtica de la Marató.
Comptarem també amb la col·laboració de diversos artistes convidats, així com també amb la participació, en diversos temes, amb els participants del Taller de Nadales que tornem a organitzar aquest any.

La proposta

La proposta de la que hem partit és la de poder oferir un espectacle/homenatge en tres parts diferenciades que d’una manera connexa i gradual permeti a través del seu fil argumental, homenatjar a les persones afectades, als entorns familiars, cuidadors, organitzacions i equips d’investigació, així com també celebrar el Nadal, pensant en què podria ser un bon regal per a tots en el fil de l’esperança en el panorama actual de l’ictus, tot accentuant la idea que la música és una via de recuperació.

És per això que comptarem també amb l'actuació d'en Pere Carré, que va patir un ictus i ha superat la malaltia a través de la música.

En Pere Carré era membre del grup El Carrilet i al patir l'ictus va oblidar tot el que sabia de música. Durant la seva recuperació ha tornat a aprendre a tocar la guitarra i a composar temes. Alguns d'aquests temes ens els interpretarà en aquest concert.

Reflexió participativa

L’espectacle al que us convoquem a assistir, és el fruït de la col·laboració altruista dels participants i col·laboradors, i ha comportat un procés de reflexió participativa per fer emergir els valors que amb l’espectacle volem transmetre al nostre públic.

És per això que, durant el concert, retransmetrem diversos vídeos que estem preparant amb el testimoni de familiars i metges.

Esperem que aquest espectacle afavoreixi una bona recaptació per a poder fer engrandir la solidaritat i aportar els beneficis íntegrament a la de recaptació de la Marató de TV3.
Atentament,
Yes The Music!
Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.