dimecres, 17 d’octubre de 2018

Yes the dream! Fem un Càsting?


El nou espectacle de Yes the Music! 
Han passat uns quants anys des que Yes the Music! va decidir dissoldre el grup i deixar enrere els escenaris i els viatges de poble en poble amb la seva furgo.
La Mireia, la Bruna, en Marc, l’Arnau i en Pep es reuneixen per fer neteja del local on encara guarden tot el que van acumular durant tants anys de concerts. Caixes i més caixes, plenes de pols, que guarden a dins seu la història d’un temps passat.
En obrir les caixes, el record dels bons moments viscuts aflora amb força, omplint d’enyorança a alguns dels ex components, i fent que neixi en ells, el desig de tornar a viure moments com aquells que tan feliços els va fer.
La Mireia, inspirada pel moment, proposa tornar a refer el grup i fer un musical amb cançons de Disney. Només hi ha un problema, no són prou gent, i per fer-ho possible... s’haurà de fer un càsting... No saben el que els espera!


Amb aquest nou projecte els Yes the Music! fan un pas endavant i surten de la zona de confort, per oferir-nos una proposta ben diferent a la que ens tenen acostumats. Sota la direcció d’en Grau Matas i la Cristina Matas, de la companyia La Palpuda, ens presenten el musical Yes the Dream! Fem un càsting?

Una proposta que garanteix agradar a petits i grans, on els riures i l’emoció prometen ser-hi presents.
La data del pròxim espectacle és el 4 de maig a les 19h al Teatre Mundial de La Bisbal d'Empordà. Entrades anticipades (10€) a la botiga L'Instant de la Bisbal (Can Foris) o el mateix dia al Teatre el Mundial (1h abans)

(Apta per a tots els públics)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.