divendres, 10 de maig de 2019

CANÇÓ SOLIDARIA AMB VIU AUTISMEEns encantaria poder comptar amb vosaltres per participar en un projecte molt maco que tenim entre mans. 

La idea és gravar un vídeo solidari en benefici de l'associació Viu Autisme, formada per familiars de persones amb TEA (trastorn de l'espectre autista).

La trobada serà el dia 8 de juny d’enguany a les 17:00h de la tarda. La gravació tindrà lloc al Museu Terracotta de la Bisbal d’Empordà, que col·labora amb la causa cedint les seves instal·lacions. 
L’aportació mínima de cada participant serà d’un euro, i anirà integrament destinada a l’associació Viu Autisme. La cançó escollida per cantar és l’ Hallelujah d’en Leonard Cohen. 
Us podeu descarregar fàcilment la lletra i la música:

Si teniu alguna dificultat per descarregar els arxius, ens podeu enviar un email a yesthemusicsolidari@gmail.com i us ho sol.lucionem.

Per avançar feina també podeu imprimir el document de drets d'imatge i portar-lo firmat


Com ho veieu? Tenim una cita, oi? Doncs ens veiem el dia 8 de juny a les 17:00h al Terracotta Museu. Només caldrà portar la lletra, si la necessiteu, i moltes moltes ganes de passar una gran tarda. Us animem a compartir aquesta informació amb totes aquelles persones que desitgeu, família, amics, coneguts... tothom hi pot participar. 

Tindrem servei de food truck!!!

Quants més siguem, més bé ens ho passarem i més podrem ajudar. Gràcies!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.