dijous, 19 de gener del 2023

Yes the Music! som un grup vocal amb més de 10 anys d'experiència format per 19 membres (17 veus acompanyades d'un pianista de gran experiència i un director musical).

El nostre repertori és molt variat pel que fa a estils musicals. Podem cantar des d'un clàssic del gòspel, fins a la cançó més actual que estigui sonant a les ràdios, cançons de famosos musicals, bandes sonores, temes d'artistes reconeguts... Tot amb un aire modern, fresc i dinàmic i amb una posada en escena original.

Durant aquests 10 anys hem fet més de 150 concerts, diversos espectacles propis com Yes the Dream!, que vam presentar al Fitag, ens vam quedar a les portes d'entrar al talent show Oh Happy Day de TV3, hem actuat acompanyant a la Nina, Miquel Abras, La Principal de la Bisbal, Joan Rovira, entre d'altres, hem organitzat any rere any l'Encesa de Llums de Nadal a La Bisbal d'Empordà... i un munt d'iniciatives més que han fet que siguem un dels grups vocals més actius de les comarques gironines.

Estem plens d'il·lusió, d'energia... gaudint de la música, de cantar... i és precisament això el que volem transmetre, el que volem compartir amb tots vosaltres.